top of page

Handgemaakte unieke creaties van bestaande duurzame materialen.

Geïnteresseerd in een van de creaties of wil je een persoonlijk ontwerp laten maken van je dierbare spullen, stuur me een berichtje. 
Dan maken we er samen een uniek meubelstuk van.

Bartafel2.jpg

Bartafel met stoelen

 650 Euro

Van hemelbed naar biertje met je vrienden? Dat kan… neem deze gezellige bartafel. Ooit heeft deze tafel als hemelbed in de slaapkamer gestaan. Nu als bartafel waar je gezellig met je vrienden van een biertje of een wijntje kan genieten. Of gewoon van je dagelijkse maaltijd natuurlijk.
De bartafel is 90 x 90 en 110 cm hoog en gemaakt van teakhout. Zie je deze tafel al in jouw kamer staan??

Kast van antieke deuren

575 euro

Een tijd geleden, 2 kastdeuren gekregen die op zolder stonden te verstoffen… de deuren komen van een oude bruidskast die ooit een keer via Frankrijk, op de aanhanger in Nederland is aangekomen en door een handige Harry helemaal gerestaureerd is. Jammer genoeg heeft de kast een verhuizing… jaren later, niet overleefd en bleven alleen deze deuren over. Nu hebben deze deuren een nieuwe bestemming als (drank) kast. Leuk voor bij de bartafel.

De materialen die zijn gebruikt:

1. Twee deuren van een bruidskast. 

2. Leren jas.

3. Teak houten poten van een hemelbed.

4. Laminaat voor verwerking van de achterkant.

Collagedeurenkast.jpg
Collagepalletkast_edited.jpg

Palletkast

475 euro

Natuurlijk kan je van een pallet tuinmeubels maken maar wat vind je van deze kast? Hoe tof is dit in je keuken? Of als commode in een stoere kinderkamer? Of gewoon in je woonkamer om een industriële look te creëren. Heb je een grote hal dan kan je er al je schoenen, tassen van je kids en nog veel meer in kwijt.

De materialen die zijn gebruikt:

1. Pallet

2. Roestvrijstaal

3. Krijtborden

Multifunctioneel tafeltje

140 euro

Er was nog teakhout over van het hemelbed. Een keukenkraan die vervangen moest worden en er ontstond weer een nieuw ontwerp. 

De materialen die zijn gebruikt:

1. Binnenslangen van een keukenkraan

2. Teakhout

3. Roestvrijstaal

wanddecoratieendecoratietafeltje.jpg

Memory Boxen

Kistje3collage.jpg

195 euro

Dit unieke kistje is bewerkt met leer, teakhout, jute en heeft leuke zakjes voor het opbergen van kostbare sieraden of andere spullen die voor jou belangrijk zijn.

Kistjecollage.jpg

175 euro

Deze stoere kist is bewerkt met een oude postzak. De stempels op het hout zijn origineel. Ook deze box is natuurlijk handgemaakt.

Collage%2520klein%2520formaat_edited_edi

175 euro

Een kistje in een kistje. Doe de box open en je ziet een extra kistje waar je bijvoorbeeld waardevolle papieren, foto's in kunt bewaren. Deze kist is bewerkt met een spijkerjasje, die niet meer werd gedragen. Wat wil jij er in bewaren?

bottom of page